Team

 

Behandlingar

Hos oss kan Du få en vänlig, omsorgsfull, erfaren och trygg behandling med Dig i focus.
Vårt arbete bygger på lång erfarenhet och ständig förnyelse. Detta ger Dig en trygg tandvård, byggd på vetenskap och väldokumenterade metoder.

Vi kan erbjuda allmän tandvård, estetisk tandvård, kirurgi och implantatbehandling.

Vi utför även kirurgiska behandlingar på remiss

Exempel på olika behandlingar

Undersökning utförs av både tandläkare Göran och tandhygienisterna  Anita och Elisabeth. I undersökningen ingår röngtenbilder och kontroll av tänder, tandkött, munnens muskulatur och slemhinna. Vi tar även lite tandsten.

Förebyggande tandvård utförs av vår tandhygienisterna Anita och Elisabeth,  som ser till att munnen hålls fräsch och fri från tandsten, fluorlackar och informerar om hur du ska sköta din mun på bästa sätt.

Amalgamfri vård. Vi använder olika compositer som fyllnadsmaterial.

Tandblekning. Vi bleker enstaka tänder på kliniken och framställer blekskenor för hemmabruk. Tandblekning i skenor utförs med OPALECENSE 16 %

Implantat. För många patienter som har förlorat en eller flera tänder är alternativet idag implantatbehandling. Vi utför både operationen och avtryckstagningen inför tillverkningen av kronan eller bron. En krona på ett tandimplantat är nästan som en ny egen tand. Behandlingsmetoden fungerar både till enstaka tänder och till helt tandlösa käkar. Operationen är smärtfri och hållbarheten är oftast mycket lång. 
Är du intresserad av att få veta mer om implantat, så maila till goran.blomstrand@ptj.se